O podjetju

Čudovito zgodbo UNQ STUFF nadaljujemo in nadgrajujemo s slavljenjem ženstvenosti in naše notranje lepote - nadgrajujemo jo z linijo UNQ WOMAN.

UNQ WOMAN je linija oblačil in dodatkov za vse tiste ženske, ki ste ponosne nase, ki se počutite odlično v svoji koži, ki že tako ali tako sijete na vsakem koraku, pa bi ob tem rade zasijale še v udobnih in modnih oblačilih in dodatkih.

Saj veste - obleka ne naredi človeka, človek naredi obleko. In zato smo tu in zato je tu naša odlična in izkušena ekipa - da vam naredi obleko in dodatke po vaših željah. Obleko in dodatke, v katerih boste Ženske. V njih se boste počutile prijetno, udobno in - unikatno.

POSLANSTVO PODJETJA:

V podjetju smo se zavezali k izdelavi unikatnih modernih oblačil in dodatkov iz visoko kakovostnih materialov, ki so ustrezno preizkušeni.

Vsi naši izdelki so od ideje, do izbire materialov in končnega izdelka narejena v Sloveniji.

VIZIJA PODJETJA:

Vizija našega podjetja je postati eno vodilnih malih proizvodno tekstilnih podjetij za izdelavo v Sloveniji razvitih modernih in kakovostnih oblačil in dodatkov za ženske. S prepoznavnostjo blagovne znamke, ki jo potrjujeta lokalna kvalitetna izdelava in kreativna zasnova, želimo biti pomembno prisotni tudi preko slovenskih meja.

UNQ KLUB
Nalaganje...